מוקפץ בקרם קוקוס – קארי

מצרכים:
1 בצל
1 גזר – חתוך לקוביות
3 שיני שום – פרוסים
שני קישואים – חתוכים לקוביות
רבע כרוב לבן – חתוך לרצועות
רצועות סויה שווארמה יבשה
כמון
1-2 כפות משחת קארי אדומה
מלח
פלפל שחור גרוס
3 כפות שמן זית
כף רוטב סויה
מעט תבלין קארי
פחית קרם קוקוס – 17% שומן ומעלה

הכנה:
נכין את רצועות הסויה מראש.  נשרה במים רותחים לכ10 דקות עם כמון.
לאחר מכן נסננן את הנוזלים  ונסחט את הרצועות(מומלץ מתחת למי ברז כדי לא להכוות).
נחתוך כל רצועה לחצי ונוסיף את רוטב הסויה שיספג ברצועות.

imag3863.jpg
קוצצים את הבצל גס ומטגנים בשמן לכמה דקות,  מוסיפים את שיני השום והגזר ומטגנים כמה דקות.

לאחר כמה דקות נחשוף מעט שטח במחבת ונוסיף את משחת הקארי . כף אחת אם אתם רוצים פיקנטי,  שתי כפות אם אתם רוצים חריף.  אני שמתי כף וחצי.
נערבב קלות את המשחה וניתן לה לפתוח טעמים עם השמן.

imag3865.jpg
נוסיף את הקישואים ואת הכרוב ונערבב היטב.

נערבב טוב,  נוסיף את רצועות הסויה,  נפזר מעט תבלין קארי ושוב נערבב.

imag3869.jpg
נמשיך לבשל כך כעשר דקות לריכוך הירקות.

imag3870.jpg
נוסיף את פחית קרם הקוקוס,  נערבב היטב ונביא לרתיחה.

imag3871.jpg
נמשיך לבשל עוד כחמש-עשר דקות.


בתאבון.

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת גוגל

אתה מגיב באמצעות חשבון Google שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s