מצרכים:
2 כוסות שיבולת שועל
חצי כוס חמאת בוטנים טבעית
שליש כוס שמן קוקוס
רבע כוס פשתן טחון
רבע כוס גרעיני חמניה
חצי כוס סוכר חום
חצי כוס מים\חלב צמחי
1 כפית תמצית וניל
הכנה:
מחממים תנור ל180 מעלות.
מערבבים את כל החומרים יחד בקערה.
לוקחים כפית מהתערובת, ובידיים רטובות יוצרים כדור קטן ומשטחים בתבנית על נייר אפייה.
מכניסים לתנור לכ10-15 דקות.
לאחר ההוצאה מהתנור יש להמתין לצינון העוגיות לפני הוצאת מהתבנית.
לשמור בקופסא אטומה.
הי,
האם מדובר בשיבולת שועל עבה או דקה?
אהבתיאהבתי
הי נורית.
מה שבא לך.
אם את מרגישה שהתערובת לא מספיק יציבה, את יכולה לערבב דני סוגים או לטחון חלק במטחנת קפה/תבלינים.
אהבתיאהבתי
במה ניתן (אם בכלל) להחליף את הפשתן? אין לי כרגע.
אהבתיאהבתי
הי תמי.
ניתן להחליף בצ'יה באותו יחס, או בבננה בשלה מעוכה, או ברבע כוס רסק תפוחים.
אהבתיאהבתי
היי, אני נמנעת מסוכר, במה אני יכולה להחליף את הסוכר החום? דבש?
אהבתיאהבתי
הי. מכיוון שאני טבעוני, אני לא אמליץ על דבש.
מאמין שאפשר להוסיף ממתיק אחר כגון אגבה או לטחון בכמה פולסים מעט מהתערובת עם כמה תמרים ללא הגלעין.
אהבתיאהבתי